Gacko na Internetu
   

Gacko na Internetu

    Welcome to my Web site!
 
Home
Sport
Zapisi o Gacanima
Nauka
Istorija
Privreda
Kriminal
Novinski tekstovi
Novinski tekstovi 2
Kultura
Rat 1992

 

 

Istrazujuci (ili bolje reci pretrazujuci), Internet sajtove sa zahtjevom "Gacko" moze se naci nekoliko stotina informacija ili mjesta gdje su te informacije plasirane. Medju njima, naravno, ima dosta informacija o toponimu Gacko,koje se ne odnose na istoimeno mjesto u Hercegovini.

Gacko kao termin koristi se veoma cesto ako prezime, a i ponesto drugo.

Na zalost, na Interenetu je jako malo informacija o Gacku i Gacanima, koje poticu od nas samih.Uglavnom su to informacije koje su rezultat rada ,bilo novinarskog ili naucnog. Uz to najmanje je informacija koje poticu , ili su napisane od strane danasnjih stanovnika Gacka.

Ne mogu da propustim konstatirati da sa tog podrucja, danas nema niti jedne internet stranice, a niti ucesca bilo koga od Gacana na internet stranicama okolnih opstina.(Stranice ili ucesca u drugim stranicama imaju sve okolne opstine)

Gdje li se istopi ona nasa, cuvena , ubijedjenost i tvrdnja kako je Gacko, po glavi stanovnika, "najintelektualnija" opstina?

Ovaj tekst je najava jedne sveobuhvatne analize svih pretrazenih i nadjenih informacija, koje ce sistematizovano biti prezentirane na ovom sajtu, sa linkovima na izvorne strane.

U skladu sa najavljenom otvorenoscu ovoga sajta, objavljivacemo sve, informacije koje nadjemo, osim onih koje,eventualno, poticu mrznju, vjersku nacionalnu , rasnu, polnu I svaku drugu segregaciju.

Pri tome vodite racuna da link na stranice koje objavljuju informacije o Gacku, mogu sadrzavati i druge informacije, koje se mogu naci u pomenutim kategorijama, ali ako nisu takve u dijelu koji se odnosi na prezentiranje Gacka, necemo ih iskljucivati.

Informacije ce biti podijeljene na oblasti: kultura,istorija,nauka,privreda,sport,novinski tekstovi,opste informacije o Gacku,informacije o ratu, poznati Gacani i sl.

Na kraju, ocekujemo da ce te nam proslijediti sve ,nove,interesantne destinacije na Interenetu, koje nadjete u Gacku. Svaka pomoc, na koliko vam se cinila malena, dragocjena nam je .

(nazad)

 

 

 

Home Vijesti Gacko na Internetu Prilozi istoriji Gacka Galerija slika Radio Gacko.net Nase akcije Slovo o Gacku Izlozba Geceka Kamene ljepote Galerije2 Arhiva stranice

This site was last updated 03/29/06